Truet og trakassert etter Trumps Twitter-angrep

Da Lauren (18) stilte et spørsmål til Trump, startet marerittet

Donald Trump tålte ikke spørsmålet fra Lauren Batchelder og langet ut mot henne på Twitter. Dermed ble hun fanget i en storm av trusler og hets som har vart i over ett år.

ET ÅR MED NETTHETS: Etter at Lauren Batchelder deltok på et av Trumps valgkampmøter i fjor, og stilte ham et spørsmål, har hun måttet takle grov netthets. Nå, et år senere, snakker hun ut for første gang. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE/NEW YORK (Dagbladet): - Så kanskje jeg tar feil. Kanskje du kan bevise at jeg tar feil, men jeg tror ikke du er en venn av kvinner, sa Batchelder til daværende presidentkandidat Donald Trump da hun fikk mikrofonen under et valgkamparrangement i New Hampshire 12. oktober 2015.

Det skulle bli starten på over ett år med trakassering fra Trump-tilhengere. Kandidaten selv skrev nemlig en Twitter-melding dagen etter:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer