Truet og trakassert etter Trumps Twitter-angrep

Da Lauren (18) stilte et spørsmål til Trump, startet marerittet

Donald Trump tålte ikke spørsmålet fra Lauren Batchelder og langet ut mot henne på Twitter. Dermed ble hun fanget i en storm av trusler og hets som har vart i over ett år.

ET ÅR MED NETTHETS: Etter at Lauren Batchelder deltok på et av Trumps valgkampmøter i fjor, og stilte ham et spørsmål, har hun måttet takle grov netthets. Nå, et år senere, snakker hun ut for første gang. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE/NEW YORK (Dagbladet): - Så kanskje jeg tar feil. Kanskje du kan bevise at jeg tar feil, men jeg tror ikke du er en venn av kvinner, sa Batchelder til daværende presidentkandidat Donald Trump da hun fikk mikrofonen under et valgkamparrangement i New Hampshire 12. oktober 2015.

Det skulle bli starten på over ett år med trakassering fra Trump-tilhengere. Kandidaten selv skrev nemlig en Twitter-melding dagen etter:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer