Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da Lene gikk ut døra, ble hun møtt av dette synet: - Jeg begynte å grine

Utsatt for krenkende hærverk i Moss.

 «PAKIS HORE»:  Denne stygge beskjeden ble tagget på bilpanseret til Lene Marie Thoresen Bakke (23) i løpet av natt til søndag. Da hun så beskjeden, begynte hun simpelthen å gråte, forteller hun. Foto: Privat
«PAKIS HORE»: Denne stygge beskjeden ble tagget på bilpanseret til Lene Marie Thoresen Bakke (23) i løpet av natt til søndag. Da hun så beskjeden, begynte hun simpelthen å gråte, forteller hun. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Lene Marie Thoresen Bakke (23) gikk ut døra søndag morgen, ble hun møtt av et ordentlig ekkelt syn. Fra inngangsdøra i hennes i Moss i Østfold så hun at noen hadde tagget bakdelen av bilen hennes med oransje spraymaling.

Da hun kom nærmere, så hun også den krenkende beskjeden noen hadde skrevet på bilpanseret hennes. I store bokstaver sto det: «Pakis hore».

- Da jeg så hva det sto, begynte jeg å grine. Det føles som en trussel og det er veldig krenkende, sier Thoresen Bakke til Dagbladet.

Hvorfor akkurat teksten «Pakis hore» ble skrevet på bilen hennes, klarer hun heller ikke å forstå.

- Jeg trodde det bare var noe dumme fyllegreier, at noen bare hadde tagget noen kruseduller, helt til jeg så teksten. Kanskje det er en generell betegnelse som noen bruker for å fornærme, jeg vet ikke, sier Thoresen Bakke.

Ble oppringt av ukjent nummer 23-åringen jobber i en restaurant i Son, og tror nedtaggingen av bilen hennes kan ha sammenheng med en rekke telefonsamtaler arbeidsplassen hun jobber på, mottok lørdag kveld fra en mann som ringte med ukjent nummer.

Ifølge Thoresen Bakke skal den samme personen ha ringt restauranten rundt 10 ganger og spurt etter henne eksplisitt, og hvilke arbeidstider hun jobbet i går.

Da hun kom hjem fra jobb natt til søndag i 04-tida, var bilen hennes uskadd. Da hun sto opp i 10-tida søndag morgen, var bilen nedtagget.

- Jeg ringte politiet med en gang, og skal prate med dem i morgen. Da anmelder jeg også saken, sier Thoresen Bakke til Dagbladet.

Måtte kjøre med bilen Men hun skulle på jobb også på søndag, og for å komme seg til Son fra Moss måtte Thoresen Bakke kjøre. I den nedtaggede bilen.

- Det føltes veldig ydmykende. Det var ikke noen fin beskjed å kjøre rundt med heller, sier hun om opplevelsen.

Bilen skal lakkeres mandag, etter at hun har snakket med politiet.

- Det blir en fin pris på det, men jeg har heldigvis forsikring, sier hun.

Får støtteerklæringer på Facebook Hun har lagt ut bildene av bilen i et innlegg på Facebook. Der har hun også skrevet en tekst hvor hun blant annet ber om hjelp fra publikum til å identifisere gjerningspersonen(e).

Innlegget er delt over 600 ganger i skrivende stund, og fått over 126 kommentarer. Kjente og ukjente har delt støtteerklæringer, andre har gitt råd til hvordan man best kan fjerne spraymalingen.