Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da Meredith kom inn døra, lå elskerens kone i skjul og ventet på henne

33-åringen rakk å komme inn døra før kjærestens kone skjøt og drepte henne.

DREPT: Meredith Chapman ble skutt og drept i sitt eget hjem av elskerens kone. Foto: Meredith Chapmans kampanjeside
DREPT: Meredith Chapman ble skutt og drept i sitt eget hjem av elskerens kone. Foto: Meredith Chapmans kampanjeside Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag kveld ble den tidligere politikeren Meredith Chapman (33) drept av kona til mannen hun hadde et forhold til, ifølge politiet.

48 år gamle Jennair Gerardot brøt seg inn i Chapmans hus og overfalt henne da hun kom hjem fra jobb. Etterforskerne sier ifølge BBC at Gerardot trolig var utkledd med parykk da hun drepte 33-åringen. Hun skal også ha sendt tekstmeldinger til ektemannen sin hvor det kom fram hva hun hadde tenkt å gjøre.

Tror mannen skulle møte elskerinnen til middag

- Det var e-poster og tekstmeldinger som indikerte hva hun hadde planlagt å gjøre, og etterforskerne jobber fremdeles med å finne ut av dette, forteller Bill Colarulo i Radnor Township-politiet i Pennsylvania.

Da politiet kom til stedet etter å ha fått melding om situasjonen via en nødsamtale, var begge kvinnene døde.

Drapene skjedde i Philadelphia, en by i den amerikanske delstaten Pennsylvania.

Politiet fikk melding via nødtelefon klokka 19.05 mandag kveld. Gerardot har trolig brutt seg inn i Chapmans hus litt før klokka 19. Ifølge politiet hadde det blitt avfyrt to skudd da de kom til stedet.

Gerardots ektemann, Mark Gerardot, ble ifølge flere medier funnet utenfor huset hvor ugjerningen skjedde. Politiet jobber med en ubekreftet teori om hvordan mannen endte opp der.

- Vi tror mannen var i området fordi han skulle møte Chapman til middag. Da hun ikke møtte opp, ble han bekymret og dro til huset hennes, sier Colarulo.

- Ikke et «kjærlighetstriangel»

Mark Gerardot skulle møte elskerinnen til middag samme kveld. Da hun ikke møtte opp, dro han hjem til henne.

- Jeg tror kona mi er der inne, sa han da politiet kom, etter å ha lest tekstmeldingene Gerardot hadde sendt han.

Politiet er ifølge nettavisen Delaware Online sikre på at drapet skjedde som følge av forholdet mellom Chapman og Mark Gerardot.

- Det er ikke et «kjærlighetstriangel». Det er snakk om en mann som var gift, som hadde en affære med denne andre kvinnen, sier Colarulo.

- Kona visste om det. Og dette var et kalkulert, planlagt angrep. Hun brøt seg inn i huset. Hun lå og ventet, og skjøt henne da hun (Chapman, journ. anm.) gikk inn, forteller han videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media