Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da mobberen så dette homofrieriet tok han affære på Facebook

- Jeg gråt da jeg leste beskjeden din. Alt er tilgitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hollywood-paret Lucas Bane og David Devorah er nyforlovet, og den storslåtte videoen av frieriet (på selve bursdagen til Lucas) går sin seiersgang på Internett.

Øverst i saken ser du Lucas' frieri til David utenfor parets leilighet i West Hollywood.

Lucas har slått på stortromma med dans, musikk og et rørende budskap levert gjennom tekst på plakater. Det er vanskelig for David å holde tårene tilbake.

Mobber så videoen på nett  En annen som lot seg røre av frieriet da han så det på Internett, var én av Lukas' gamle klassekamerater fra High School. Denne personen var en av de som mobbet Lukas i skolefortiden. Nylig sendte han en Facbook-melding til Lukas og beklaget oppførselen sin som 18-åring.

The Gaily Grind har publisert Facebook-samtalen mellom de to.

- Du husker kanskje ikke meg, men... Mobberen, som er sensurert, skriver følgende i første melding til Lucas på Facebook:

«Det er ikke sikkert du husker meg, men vi gikk på samme skole. Dersom du husker meg, er minnet helt sikkert ikke positvt, da jeg var en drittsekk på den tida. Jeg har sett videoen din og gratulerer! Du trenger ikke svare på denne beskjeden, men jeg ville fortelle deg at jeg synes det du har er fantastisk, og at jeg ønsker deg alt godt»

Lucas ble rørt og glad over meldingen fra sin tidligere medelev, og svarte følgende:

«Jeg husker hvem du er og du har rett; minnene mine av deg er ikke særlig positive. Hele livet mitt har jeg drømt om å gjøre noe spektakulært slik at mennesker som har behandlet meg dårlig vil innse at jeg faktisk er en kul fyr. Jeg skal ikke lyve. Når jeg leste meldingen fra deg måtte jeg gråte. Ordene dine er veldig rørende og alt er tilgitt»

FACEBOOK-BEKLAGELSE: Lucas Bane og sensurerte «B» veklser her en rørende samtale hvor all mobbingen fra High School blir tilgitt. Skjermdump: Lucas Bane/The Gaily Grind
FACEBOOK-BEKLAGELSE: Lucas Bane og sensurerte «B» veklser her en rørende samtale hvor all mobbingen fra High School blir tilgitt. Skjermdump: Lucas Bane/The Gaily Grind Vis mer
Hele Norges coronakart