Da Ole (39) kom inn med denne skaden, ba legen om å få ta en selfie

- Han har hatt ekstrem flaks, sier fastlege Bobben Tranaas.

DAGENS SELFIE:  «Sånn går no dagan», skrev fastlege Bobben Tranaas og la ut dette bildet på Facebook. Her med legesekretær Vigdis Storøy. Fingeren tilhører Ole Torstein Myrvold. Foto: Privat
DAGENS SELFIE: «Sånn går no dagan», skrev fastlege Bobben Tranaas og la ut dette bildet på Facebook. Her med legesekretær Vigdis Storøy. Fingeren tilhører Ole Torstein Myrvold. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bussjåfør Ole Torstein Myrvold var midt i hjemmesnekringa, da han gjorde en skivebom. For spikeren gikk ikke i listverket, men rett gjennom venstre pekefinger.

- Jeg og kona holdt på å snekre i garasjen, og det var vel hun som reagerte mest, og ville ikke se på fingeren. Vi prøvde å få den ut selv, men tenkte det kanskje var lurt å få hjelp, sier Myrvold til Dagbladet.

Det var Namdalsavisa som først omtalte saken.   - Ekstrem flaks Turen gikk til Robrygga legekontor. Og der fikk fastlege Bobben Tranaas store øyne. For de får inn en og annen fiskekrok, men sjelden gjennomspikrede fingre.

- På mange måter har han hatt ekstrem flaks, ettersom spikeren ikke gikk i beinet. Den kunne jo knust beinet, sier Tranaas til Dagbladet.

Ifølge fastlegen tok Myrvold det hele med knusende ro. Besøket endte med et bilde på fastlegens Facebook-side med påskriften «sånn går no dagan».

- Han synes det var litt komisk og ville ta en selfie for å legge ut på sin egen Facebook. Det var jo en litt artig sak, sier Myrvold.

- Vi tok en vurdering på om det er greit å legge ut slike ting på Facebook. Men det er jo en litt artig sak. Og Ole er jo en meget hyggelig fyr. Han tar livet med ro, sier fastlegen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer