Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da Ole (39) kom inn med denne skaden, ba legen om å få ta en selfie

- Han har hatt ekstrem flaks, sier fastlege Bobben Tranaas.

DAGENS SELFIE:  «Sånn går no dagan», skrev fastlege Bobben Tranaas og la ut dette bildet på Facebook. Her med legesekretær Vigdis Storøy. Fingeren tilhører Ole Torstein Myrvold. Foto: Privat
DAGENS SELFIE: «Sånn går no dagan», skrev fastlege Bobben Tranaas og la ut dette bildet på Facebook. Her med legesekretær Vigdis Storøy. Fingeren tilhører Ole Torstein Myrvold. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bussjåfør Ole Torstein Myrvold var midt i hjemmesnekringa, da han gjorde en skivebom. For spikeren gikk ikke i listverket, men rett gjennom venstre pekefinger.

- Jeg og kona holdt på å snekre i garasjen, og det var vel hun som reagerte mest, og ville ikke se på fingeren. Vi prøvde å få den ut selv, men tenkte det kanskje var lurt å få hjelp, sier Myrvold til Dagbladet.

Det var Namdalsavisa som først omtalte saken.
 
- Ekstrem flaks Turen gikk til Robrygga legekontor. Og der fikk fastlege Bobben Tranaas store øyne. For de får inn en og annen fiskekrok, men sjelden gjennomspikrede fingre.

- På mange måter har han hatt ekstrem flaks, ettersom spikeren ikke gikk i beinet. Den kunne jo knust beinet, sier Tranaas til Dagbladet.

Ifølge fastlegen tok Myrvold det hele med knusende ro. Besøket endte med et bilde på fastlegens Facebook-side med påskriften «sånn går no dagan».

- Han synes det var litt komisk og ville ta en selfie for å legge ut på sin egen Facebook. Det var jo en litt artig sak, sier Myrvold.

- Vi tok en vurdering på om det er greit å legge ut slike ting på Facebook. Men det er jo en litt artig sak. Og Ole er jo en meget hyggelig fyr. Han tar livet med ro, sier fastlegen.

En liten operasjon Etter bildet var i boks, var det duket for en liten operasjon på Robrygga legekontor.

- Dette er nok det nærmeste vi kommer Chicago Hope. Det jeg gjorde, var at jeg bedøvde fingeren og lagde et lite snitt i huden. Da løsnet spikeren lett, sier Tranaas til Dagbladet.

- Det var faktisk ikke så vondt. Og det var ikke mye blod, heller, sier Myvold.

Og to timer senere, var han igjen tilbake til hjemmesnekringa. Med spikerpistol i hånda.

- Jeg var på jobb i garasjen igjen like etterpå. Men jeg er kanskje litt mer forsiktig med spikerpistolen etter dette, og setter ikke fingeren så nært, sier Myrvold til Dagbladet.

SPIKER I FINGEREN:  Fastlegen ble lang i maska da Ole Torstein Myrvold kom inn med denne skaden. Myrvold hadde tatt seg ei uke fri fra jobb for å snekre litt på garasjen. Han sier han vil være litt mer forsiktig med spikerpistolen framover.  Foto: Privat
SPIKER I FINGEREN: Fastlegen ble lang i maska da Ole Torstein Myrvold kom inn med denne skaden. Myrvold hadde tatt seg ei uke fri fra jobb for å snekre litt på garasjen. Han sier han vil være litt mer forsiktig med spikerpistolen framover. Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling