Da Owen (6) ble gjenforent med kosedyret sitt, begynte moren å gråte av glede da hun så hva flyplassen hadde gjort

De flyplass-ansatte hadde tatt med leketigeren på eventyr.

FØLGESVENNER:  Her blir Owen Lake (6) og hans kosedyr Tigern gjenforent etter at Owen og Tigern kom fra hverandre på Tampa flyplass i Florida. Da fikk han også se hvilket eventyr Tigern hadde vært med på mens de var fra hverandre. Alle foto: Tampa internation airport / NTB Scanpix
FØLGESVENNER: Her blir Owen Lake (6) og hans kosedyr Tigern gjenforent etter at Owen og Tigern kom fra hverandre på Tampa flyplass i Florida. Da fikk han også se hvilket eventyr Tigern hadde vært med på mens de var fra hverandre. Alle foto: Tampa internation airport / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien om gutten Owen Lake (6) som på ekstraordinært vis ble gjenforent med kosedyret han hadde mistet på Tampa flyplass i Florida, har rørt mange i USA.

Men ikke bare på grunn av gjenforeningen, men hvordan de flyplass-ansatte hadde behandlet kosedyret mens de to var fra hverandre.

Fant kosedyret For seksåringen ble knust da han innså at han hadde mistet sin leketiger, Tigern fra Tommy og Tigern, på flyplassen 6. juni i år. Owen og familien trodde følgesvennen var borte for alltid, skriver NBC News.

Da moren til Owen ringte flyplassen for å spørre pent om de kunne se etter sønnens kosedyr, var velviljen stor. Vaktmesterne på flyplassen fant Tigern utenfor et lekeområde, og tok den med tilbake til området på flyplassen hvor de lagrer gjenglemte ting.

Ble inspirert Og det var nå flyplass-sjef Tony D'Auito fikk en god ide. Istedenfor å bare la kosedyret ligge og vente, tok han Tigern med på et lite eventyr rundt om på flyplassen, og dokumenterte det hele.

- Jeg pitchet ideen for et par måneder siden etter at jeg så noe lignende. Dette virket som en perfekt anledning, sier D'Auito til flyplassens egne hjemmesider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer