Da politibetjent Erica så en hjemløs mann hun ikke kjente, bestemte hun seg for å spise frokost med ham

- Ingen vil spise aleine.

FROKOSTMØTE: Politibetjent Erica Hay var på vei til å kjøpe frokost da hun så en hjemløs mann på fortauet utenfor. Da bestemte hun seg for å spise sammen med ham. Foto: TiAnna S. Greene
FROKOSTMØTE: Politibetjent Erica Hay var på vei til å kjøpe frokost da hun så en hjemløs mann på fortauet utenfor. Da bestemte hun seg for å spise sammen med ham. Foto: TiAnna S. Greene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da TiAnna S. Greene så en politibetjent som satt og spiste på gata sammen med en hjemløs mann i Florida, tok hun bilde av det og la det ut på Facebook.

Nå blir bildet delt på sosiale medier verden over.

- Jeg beundrer henne - Jeg kjenner ikke denne politibetjenten, men jeg beundrer henne både i dag og alle andre dager, skrev Greene under bildet, og fortsatte:

- Det virker som om hun kjøpte denne herremannens frokost, og bestemte seg for å sette seg ned og spise frokost med ham. Det var en helt fantastisk handling, som så ut til å være helt naturlig for henne. Selv om jeg bare var velsignet til å se hennes godhet, som virkelig kom fra hjertet, i mindre enn to minutter, så gjorde det virkelig min morgen bedre. Hvis noen kjenner denne flotte betjenten, så vær så snill å si til henne at hun virkelig gjør en forskjell, ikke bare for denne mannen, men i livet til alle hun kommer i kontakt med. Det er jeg sikker på.

- Ingen vil spise aleine Politibetjenten, som heter Erica Hay, forteller til TODAY.com at hun la merke til mannen da hun var på vei til en lokal donut-butikk for å kjøpe frokost da hun så den hjemløse mannen.

- Jeg kjenner nesten alle her, spesielt de hjemløse i området, men jeg kjente ikke ham, sier hun til nettstedet, og legger til:

- Han satt der helt aleine, så jeg kjøpte mat og gikk tilbake for å spise sammen med ham. Ingen vil spise aleine. Jeg liker å spise sammen med noen.

Hun forklarer videre at det var et fint frokostmøte, og at mannen var hyggelig å snakke med.

- Isolasjon er det verste med å være hjemløs. De er isolert fra alle, og da tror jeg all form for interaksjon er positivt, sier hun til nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer