FROKOSTMØTE: Politibetjent Erica Hay var på vei til å kjøpe frokost da hun så en hjemløs mann på fortauet utenfor. Da bestemte hun seg for å spise sammen med ham. Foto: TiAnna S. Greene
FROKOSTMØTE: Politibetjent Erica Hay var på vei til å kjøpe frokost da hun så en hjemløs mann på fortauet utenfor. Da bestemte hun seg for å spise sammen med ham. Foto: TiAnna S. GreeneVis mer

Da politibetjent Erica så en hjemløs mann hun ikke kjente, bestemte hun seg for å spise frokost med ham

- Ingen vil spise aleine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da TiAnna S. Greene så en politibetjent som satt og spiste på gata sammen med en hjemløs mann i Florida, tok hun bilde av det og la det ut på Facebook.

Nå blir bildet delt på sosiale medier verden over.

- Jeg beundrer henne - Jeg kjenner ikke denne politibetjenten, men jeg beundrer henne både i dag og alle andre dager, skrev Greene under bildet, og fortsatte:

- Det virker som om hun kjøpte denne herremannens frokost, og bestemte seg for å sette seg ned og spise frokost med ham. Det var en helt fantastisk handling, som så ut til å være helt naturlig for henne. Selv om jeg bare var velsignet til å se hennes godhet, som virkelig kom fra hjertet, i mindre enn to minutter, så gjorde det virkelig min morgen bedre. Hvis noen kjenner denne flotte betjenten, så vær så snill å si til henne at hun virkelig gjør en forskjell, ikke bare for denne mannen, men i livet til alle hun kommer i kontakt med. Det er jeg sikker på.

- Ingen vil spise aleine Politibetjenten, som heter Erica Hay, forteller til TODAY.com at hun la merke til mannen da hun var på vei til en lokal donut-butikk for å kjøpe frokost da hun så den hjemløse mannen.

- Jeg kjenner nesten alle her, spesielt de hjemløse i området, men jeg kjente ikke ham, sier hun til nettstedet, og legger til:

- Han satt der helt aleine, så jeg kjøpte mat og gikk tilbake for å spise sammen med ham. Ingen vil spise aleine. Jeg liker å spise sammen med noen.

Hun forklarer videre at det var et fint frokostmøte, og at mannen var hyggelig å snakke med.

- Isolasjon er det verste med å være hjemløs. De er isolert fra alle, og da tror jeg all form for interaksjon er positivt, sier hun til nettstedet.