DREPT: Politiet har identifisert drapsofrene som Michelle Mischon (53) og hennes ektemann John Stevens (59). De kjente trolig ikke den siktede drapsmannen. Foto: Martin County Sheriffs Office
DREPT: Politiet har identifisert drapsofrene som Michelle Mischon (53) og hennes ektemann John Stevens (59). De kjente trolig ikke den siktede drapsmannen. Foto: Martin County Sheriffs OfficeVis mer

Da politiet kom til åstedet, så de tenåringen spise av mannens ansikt. I garasjen lå kona død

Grusomt dobbeltdrap i Florida. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Martin County i Florida har gått ut med grusomme detaljer etter et dobbeldrap i fylket natt til tirsdag norsk tid.

Politiet beskriver drapene som fullstendig umotiverte og tilfeldige, og de har vanskeligheter for å tro det de så da de kom til drapsåstedet i en garasje i Tequesta i fylket.

Tygget på offeret

Sheriff i Martin County, William Snyder har fortalt lokalavisa Miami Herald hva hans politibetjenter ble vitne til på stedet.

Ifølge Buzzfeed rykket politiet til stedet etter en nødsamtale fra en nabo i panikk.

19-åringen, som oppgis å være student på Universitetet i Florida, hadde først knivstukket et ektepar i 50-åra og deretter en av deres naboer som forsøkte å gripe inn.

Da politiet kom til huset, skal 19-åringen ha sittet på alle fire over ektemannen i ekteparets oppkjørsel. Ifølge politiet spiste den siktede drapsmannen av offerets ansikt.

Inne i garasjen ble mannens kone funnet drept av knivstikk. Naboen fikk en rekke kuttskader.

Ifølge sheriffen avfyrte politiet flere runder med sjokkvåpen for å nøytralisere 19-åringen.

Til slutt måtte tre eller fire politifolk dra den siktede 19-åringen av det drepte offeret. Ifølge sheriffen lagde han dyrelyder i form av bjeffing og uling da han ble dratt vekk.

I garasjen der kona ble drept ble det funnet en rekke våpen.

- Det var en enorm mengde vold i den garasjen, sa Snyder.

- Vi vet ikke hvorfor

Til lokalavisa Palm Beach Post medgir sheriffen at de kanskje aldri får vite motivet for gjerningen. De har ikke funnet noe bevis for at den siktede mannen kjente de to.

Ifølge flere naboer skal ekteparet ha pleid å sitte i garasjen med porten åpen om kveldene, slik at naboer eller venner kunne komme inn og se på TV.

Den siktede 19-åringen ligger for øyeblikk på sykehus, og det er tatt en rekke blodprøver, blant annet for å fastslå om han kan ha vært ruset. Det er det foreløpig ingen indikasjoner på.

Sheriffen mener likevel hendelsesforløpet er uforklarlig. Studenten, som også skal ha vært en vellykket idrettsutøver skal ha vært ute og spist middag da han ble rasende på betjeningen på restauranten. Kort tid etterpå skjedde dobbeldrapet.