Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da politisjefen fikk sparken, svartnet det fullstendig

Dramatisk basketak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var under et møte i den lille byen Hymera i delstaten Indiana, at de dramatiske scenene utspilte seg tirsdag kveld.

Byens politisjef, Darrick Cullison, hadde nettopp blitt avsatt i en avstemning, og Daryl McCullogh hadd fått jobben. Det falt ikke i god jord hos Cullison.

Basketak I videoen øverst i saken kan man se hvordan to menn går til angrep på McCullogh. En av dem slår ham flere ganger, mens en annen tar tak i hodet hans og presser fingrene inn i øynene hans.

Det er foreløpig ikke klart nøyaktig hva som utløste basketaket eller om noen ble skadet, men Cullison har i ettertid sendt en epost til den lokale TV-kanalen WTHITV der han beklager det som skjedde.

Det er ikke gjort noen arrestasjoner etter opptrinnet.

Vil ha jobben tilbake Bakgrunnen for at Cullison mistet jobben, skal ha vært at han ikke jobbet det antallet timer det sto i stillingsbeskrivelsen at han skulle.

Cullison mener at dette ikke stemmer, og CBS skriver at han nå går til sak mot Hymera. Advokaten hans forteller at byen ikke fulgte de korrekte prosedyrer da de valgte å avsette den tidligere politisjefen.

Cullison krever å få jobben sin tilbake. Han mener også han har rett på etterlønn og å få dekket advokatkostnader.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media