BLIR HYLLET:  Da moren til dødssyke Troy Stone ringte nødnummeret, tok brannmannen Ryan McCuen telefonen. Han skjønte med en gang at det ikke holdt med en vanlig utrykning. Foto: Mitch Hotts\The Macomb Daily via AP)
BLIR HYLLET: Da moren til dødssyke Troy Stone ringte nødnummeret, tok brannmannen Ryan McCuen telefonen. Han skjønte med en gang at det ikke holdt med en vanlig utrykning. Foto: Mitch Hotts\The Macomb Daily via AP)Vis mer

Da strømmen som holder Troy (18) i live røk, betalte brannmannen Ryan strømregninga på 1000 dollar

- Jeg kikket på han i sjokk. Så ga jeg ham en klem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 18 år gamle Troy Stone har sykdommen Duchennes muskeldystrofi og er fullstendig avhengig av maskiner for å holde seg i live.

Derfor så det mørkt ut da hans familie i Clinton Township i Michigan ikke hadde råd til å betale strømregninga, skriver ABC News.

Da moren hans ringte nødnummeret, tok brannmannen Ryan McCuen telefonen. Han skjønte med en gang at det ikke holdt med en vanlig utrykning.

- Da hun fortalte meg om situasjonen deres, om de ubetalte regningene og om at hun ikke visste hva hun skulle gjøre, så ble det klart for meg hva jeg måtte gjøre, sier brannmannen som ringte familiens strømleverandør, mens Troy Stone ble kjørt til sykehus.

Regningen ble på 1023 dollar, en sum tilsvarende 8686 kroner, noe McCuen tok på strak arm, ifølge ABC News.

Da mor Christy Stone kom hjem og hørte at han hadde tatt på seg regningen, ble hun fra seg av lykke.

- Jeg kikket på han i sjokk. Så ga jeg ham en klem, sier Stone til ABC News fredag.

Strømmen kom tilbake etter 20 minutter. Historien ble så spredd på den lokale brannstasjonens hjemmesider etter at sjefen til McCuen fikk nyss om hva han hadde gjort.

Nå har familien Stone fått et lite skred av tilbud om hjelp.

- Noen donerte en generator og sa at han kom til å komme innom en dag for å sette den opp. Vi har også fått støtte til å kjøpe en bil med heis tilpasset folk med rullestol, sier Christy Stone som sammen med familien har takket McCuen med kaker og kort på brannstasjonen i Clinton Township.

- Det er fantastisk at denne historien ender lykkelig, sier hun ifølge ABC News.