Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da tenåringsjenta våknet opp, satt det en fremmed mann på senga og så på henne

- Det må ha vært utrolig skremmende.

MARERITT: En ung kvinne våknet opp til at en fremmed mann satt på senga hennes. Nå er han dømt til 14 måneders fengsel. Foto: NTB Scanpix
MARERITT: En ung kvinne våknet opp til at en fremmed mann satt på senga hennes. Nå er han dømt til 14 måneders fengsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var som en scene tatt ut fra en skrekkfilm da ei 18 år gammel jente fra England våknet grytidlig på morgenen. For i enden av senga satt det en fremmed mann, skriver lokalavisa Get Surrey.

- Hvem er du? spurte jenta.

- Jeg er Tom, svarte mannen.

18-åringen reagerte som de fleste av oss ville gjort, med å skrike av full hals for å få mannen til å storme ut av huset. I stedet gikk han rolig ut av soverommet og videre ned til stua.

Da den unge kvinnen gikk ned for å se om han fortsatt var i huset, fant hun ham stående på kjøkkenet med en flaske vodka i den ene hånda og et glass i den andre.

Hun skrek til ham igjen, og innbruddstyven tok endelig til fornuften og forlot huset.

Gjerningmannen var Thomas Skae (26). Han ble nylig dømt til 14 måneders fengsel for innbrudd og for å motsette seg arrest.

- Det må ha vært utrolig skremmende. Hun sa «hvem er du?». Du svarte «jeg er Tom». Selv om hun ikke fikk noen fysiske skader den dagen, er jeg ikke i tvil om at det har hatt en langvarig effekt. Hun skrev seinere at hun var «redd for å være alene», det er ikke rart, sa dommer Judge Stewart da gjerningsmannen fikk dommen i retten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!