Da Trump takket etter seieren, lot han kona ta over

Ny seier i Sør-Carolina.

THE TRUMPS: Da Trump selv tok podiet på valgvaken sin, var det tradisjonen tro til taktfaste heiarop. «USA, USA, USA» runget gjennom salen. Etter de obligatoriske takksigelsene til folket i Sør-Carolina ga han ordet til sin kone Melania. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTB Scanpix
THE TRUMPS: Da Trump selv tok podiet på valgvaken sin, var det tradisjonen tro til taktfaste heiarop. «USA, USA, USA» runget gjennom salen. Etter de obligatoriske takksigelsene til folket i Sør-Carolina ga han ordet til sin kone Melania. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i natt stakk Hillary Clinton av med en hårfin seier over Bernie Sanders i demokratenes nominasjonsvalg i Nevada, og på morgenkvisten var det republikanernes tur i Sør-Carolina.

I forkant var Donald Trump lansert som storfavoritt, mens det var knyttet mer spenning til hvor mange som fortsatt ville være med i kampen om nominasjonen etter at stemmene var telt opp. Jo fler som er med, jo bedre er det for Trump.

Trump vinner Og riktignok, de første tallene fra CNN viser at storfavoritten vil stikke av med seieren og rundt klokka tre har han 32,9 prosent av stemmene. Nyhetskanalen erklærer ham samtidig som vinner.

Eiendomsmagnaten var raskt ute på Twitter etter at de første resultatene tikket inn:- Folk (kommentatorene) levnet meg ingen sjanse i South Carolina. Nå går det mot mulig seier. Jeg er fornøyd om jeg vinner med én stemme, skriver han.

- Beste noensinne Da Trump selv tok podiet på valgvaken sin, var det tradisjonen tro til taktfaste heiarop. «USA, USA, USA» runget gjennom salen. Etter de obligatoriske takksigelsene til folket i Sør-Carolina ga han ordet til sin kone Melania.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer