RYKKET UT: Politibetjent Lauren Develle rykket ut etter et urovekkende nødanrop fra fem år gamle TyLon Pittman. Video: TeDera Dwayne Graves II Vis mer

Da TyLon (5) skjønte at Grinchen skulle stjele jula, rykket politiet ut

Hjertevarmt møte mellom politibetjent og femåring i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Hva gjør du hvis han kommer for å stjele jula?

- Jeg skal ringe deg sånn at du kan fengsle ham.

Slik lyder en liten del av utvekslinga mellom TyLon Pittman (5) og politibetjent Lauren Develle sist lørdag.

Grønn trussel

Hun hadde nettopp sett gjennom de siste nødanropene fra Missisippi-byen Byram, og midt mellom tyveri, vold og bråk var det én spesielt urovekkende beskjed.

Den omhandlet at en grønn og ganske så gretten kar ved navn «Grinchen» planla å spolere feiringen av Jesu Kristi fødsel.

- Han fortalte moren vår at han hadde ringt, men hun trodde at han bare tulla, sier TyLons storebror, TeDera Dwayne Graves II, da Dagbladet tar kontakt.

Rykket ut

Broren åpnet døra da politiet rykket ut, og slapp dem inn i familiens leilighet.

Der viste TyLon fram bevismaterialet - en video der den såkalte «Grinchen» åpenhjertig legger ut om sine planer.

Et dårlig trekk i kjeltring-sammenheng.

- Vi kan fengsle ham hvis han dukker opp for å stjele jula di. Jeg må tilbake på jobb, men jeg ville bare komme og fortelle deg at Grinchen ikke kommer til å stjele jula, kunne politioffiser Lauren Develle stadfeste.

Fikk skryt

Develle fikk skryt for sin raske inngripen i etterkant av lørdagens politiaksjon - på tross av at den ikke resulterte i en pågripelse.

«Små ting som disse får ikke nok oppmerksomhet, særlig i dagens samfunn. Tusen takk til betjent Develle og politiet. Ikke bare fordi dere ga lillebroren min en fantastisk dag, men for at dere viser at politiarbeid ikke bare handler om å jage tyver», skriver TeDera Dwayne Graves II på Facebook, ifølge Miami Herald.

«Tusen takk for alt dere gjør for samfunnet vårt. Deres harde arbeid og dedikasjon legges merke til», heter det videre i innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer