Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da verden sto stille

Klokka 12 ble det holdt tre minutters stillhet i store deler av verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Kollektivtrafikken stanset, tv-stasjonene avbrøt sine sendinger og Dagbladet.no og flere andre nettaviser la ut ei minneside i stedet for den vanlige forsida.

Klokka 12 i dag mintes Norge sammen med en hel verden ofrene etter katastrofen i Sørøst-Asia.

- Flygelederne vil gjøre sitt beste for å tilpasse avgangene til flyene, og det vil bli gitt beskjed til passasjerene om aksjonen, sier informasjonssjef Jo Kobro til NTB.

Alle offentlige bygg har i tillegg flagget på halv stang i dag.

Danmark er det eneste landet i EU som ikke fulgte oppfordringen, men de flagger på halv stang. Danskene holdt to minutters stillhet på søndag, og syntes det var nok.

STOPPET: Bildet til venstre er tatt rett før klokka 12, og da hastet folk avgårde på Oslo Sentralstasjon. I tre minutter fra klokka 12 sto imidlertid folk stille. Foto: Rune I. Myhre
STOPPET: Bildet til venstre er tatt rett før klokka 12, og da hastet folk avgårde på Oslo Sentralstasjon. I tre minutter fra klokka 12 sto imidlertid folk stille. Foto: Rune I. Myhre Vis mer
LA NED ARBEIDET: De ansatte ved Christiania Spigerverg sto stille i tre minutter, for å minnes de omkomne i Asia.
HALV STANG I LONDON: Det ble holdt tre minutters stillhet også i London, og her flagges det på halv stang fra parlamentsbygnignen.
SORT SIDE: Dagbladet.no la ned arbeidet i tre minutter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media