- Da vi hørte at Flesland skulle stenges toppa det seg

Trond Rødsmoen og Andre Hansen var engstelige for Kreta-turen de hade bestilt i vinter.

SPENTE DØGN:  Trond Rødsmoen (46) og Andre Hansen (46) har fulgt nøye med på utviklingen i vekterstreiken de siste dagene. Foto: Hilda Nyfløt / Dagbladet
SPENTE DØGN: Trond Rødsmoen (46) og Andre Hansen (46) har fulgt nøye med på utviklingen i vekterstreiken de siste dagene. Foto: Hilda Nyfløt / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kveld ble vekterstreiken, som førte til kaos på flyplasser rundt om i landet, avblåst med tvungen lønnsnemd. Timer seinere, klokka 05.30 i morges, kom flyteknikere og bakkeansatte til enighet med sine arbeidsgivere på overtid.

Dermed ble det ingen streik på flyplasene, og flyene går som normalt i dag.

Puster lettet Trond Rødsmoen (46) og Andre Hansen (46) var på vei til Kreta på en 22 dagers ferietur. De bestilte sydenturen allerede i vinter.

- Vi har fulgt med og hadde planlagt å møte opp på flyplassen tidlig, men så ble streiken avblåst i går kveld. Det var spennende i forhold til en eventuell teknikerstreik, men nå er alt på plass, sier Rødsmoen.

- Da vi hørte at Flesland skulle stenges toppa det seg. Vi har vært mest bekymra for flyteknikerstreiken, sier Rødsmoen videre.

- Det er alltid spennende å reise på denne tiden av året. Vi er mer spent på streiken i Hellas egentlig, der kan mye rart skje, sier Hansen.

Det er fortsatt noen forsinkelser på Gardemoen. Les oversikten over avgangstider fra Gardemoen her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer