Brannfare

- DAB-radioen kunne tatt livet av oss

Norskprodusert DAB-radio tok fyr midt på natta i Oslo-leilighet. Produsenten fortviler og ber alle som har samme radio om å kontakte dem.

ADVARER: Evelyn Pecori (25) våknet da DAB-radioen på kjøkkenet sto i full fyr. Nå ønsker hun at andre med en DAB-radio av typen Pinelli Go, sjekker om den er i faresonen. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
ADVARER: Evelyn Pecori (25) våknet da DAB-radioen på kjøkkenet sto i full fyr. Nå ønsker hun at andre med en DAB-radio av typen Pinelli Go, sjekker om den er i faresonen. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klokka var tre på natta da Evelyn Pecori (25) og kjæresten Kristian Nikolaisen (25) våknet til den skingrende lyden av brannalarmen i leiligheten på Torshov i Oslo. Paret trodde først at batteriet i alarmen var ødelagt og slo den av, men så kjente de lukta av røyk sive ut fra kjøkkenet.

- Kristian åpnet døra og så at DAB-radioen på kjøkkenbordet sto i brann, sier Evelyn Pecori.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer