Dachsen Dennis veide 25 kilo og levde på hamburgere og pizza. Så startet slankekuren

- Hadde ikke overlevd.

FØR OG ETTER: Iløpet av to år har dachsen Dennis gått ned nesten 20 kilo - nærmere 80 priosent av kropsvekten. Foto: NTB Scanpix
FØR OG ETTER: Iløpet av to år har dachsen Dennis gått ned nesten 20 kilo - nærmere 80 priosent av kropsvekten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mediene er fulle av historier om mennesker som har gjort noen små finurlige endringer i livsstil og kosthold, og har som resultat av dette gått ned i vekt.

Men historien til dachsen Dennis slår likevel de aller fleste.

Den nå seks år gamle hunden levde i all hovedsak på hamburgere fra hurtigmatkjeden Whitecastle, og pizza. På et tidspunkt veide han så mye som 25 kilo.

- Hadde ikke overlevd Da fikk Brooke Burton, niesen til Dennis' eier, nok. I 2013 spurte hun sin onkel om hun ikke kunne få adoptere hunden, og tok han etter hvert med seg hjem til Columbus, Ohio.

- Dyrlegen fortalte at han ikke hadde overlevd en måned til, sier Burton til People Pets.

Dachsen var veldig dehydrert, og hadde også flere hudinfeksjoner, men Brooke innførte et nytt regime. Det var slutt på hamburgere og pizza, og hun tok ham med på lange turer hver dag.

Det tok ikke lang tid før Dennis raste ned i vekt. På et tidspunkt hadde han tatt av så mange kilo at han sleit med å bevege seg på grunn av all den overflødige huden. Takket være crowdfunding-siden GoFundMe fikk Burton samlet inn penger hun trengte til operasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.