Dagblad-leserne: Jens vant

Uenig? Gi din stemme her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARENDAL (Dagbladet): De av Dagbladets lesere som hittil har deltatt i vår uhøytidelige avstemming etter partilederdebatten, er klare i sin tale: Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) kom seirende ut at kveldens partilederledebatt.

I skrivende stund (klokka 23:20) har godt over 15 000 lesere gitt sin stemme, og hele 48 prosent mener Stoltenberg var best.

Bare 23 prosent mener Høyres statsminister kandidat, Erna Solberg, var kveldens debatt-vinner.

- Det var hyggelig! Jeg syns det var en frisk og oppklarende debatt, og det er viktig i denne valgkampen, sier Stoltenberg til Dagbladet etter debatten.

NRK-debatten i kveld var delt inn i tre deler, der alle partilederne møttes først.Debatten åpnet friskt om formuesskatt, og en fersk rapport fikk mye oppmerksomhet. For i dag skriver NRK om rapporten som viser at formuesskatten ikke skaper så store problemer for norske bedrifter som Høyre og Fremskrittspartiet hevder. Det blir slått fast i en fersk masteroppgave ved Norges Handelshøyskole.

Erna Solberg er derimot uenig, og er klar på at tilbakemeldingen hun og partifellene får på bedriftsbesøk er at formuesskatten tynger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.