- Dagbladet? Et tegn fra Gud!

WEATHERFORD i Texas (Dagbladet): - Er du fra Norge? Da må du være Guds utsendte. Snart kommer regnet! Pastor Terry Jones folder hendene og priser Herren, mens svetteperlene spretter ut fra panna. Ville vesten er ikke som før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag er det 27. dagen på rad at millionbyene Dallas og Fort Worth og området rundt er rammet av rekordvarmen. Hver dag har termometeret krøpet over 100 grader fahrenheit. Gradestokken ligger og vipper rundt 40 grader celsius.

I beste fall har temperaturen sunket til 34 grader om nettene.

Bønn om regn

I den lille byen Weatherford - på norsk «vær-vadestedet» - har de lokale pastorene tatt været og varmen i egne hender. De orker ikke mer.

- Vi samles hver dag klokka 12 foran tinghuset til en felles bønn. Vårherre er den eneste som kan hjelpe oss, sier pastor Skyllar Barker.

Det vakte nærmest oppstand blant de frammøtte regnbederne, da Dagbladet dukket opp sammen med den lokale TV-stasjonen for å følge med på det aller siste innen tørkebekjempelse.

Lokale pastorer fra forskjellige menigheter og troende kvegfolk folder hendene sammen og lovpriser Vårherre, samtidig som de ber om forlatelse for synder og skitne tanker.

- Du er den eneste som kan hjelpe oss, la regnet komme og la lufta bli kjøligere, er budskapet mens de holder hverandre i hendene og intenst retter blikket mot himmelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer