Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Feil i artikkel om hundedøden:

Dagbladet Magasinet beklager

I artikkelen «På sporet av en mikromorder» skriver vi at Veterinærinstituttet har konkludert med hva som tok livet flere hunder i høst. Dette er feil, og vi beklager.

ARBEID GJENSTÅR: Funnet av akterien Providencia alcalifaciens hos så mange syke hunder er påfallende, men det gjenstår en del arbeid for å dokumentere om denne bakterien kan ha ført til sykdom slik det ble observert i utbruddet, skriver Veterinærinstituttet på sine hjemmesider etter Dagbladets artikkel. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
ARBEID GJENSTÅR: Funnet av akterien Providencia alcalifaciens hos så mange syke hunder er påfallende, men det gjenstår en del arbeid for å dokumentere om denne bakterien kan ha ført til sykdom slik det ble observert i utbruddet, skriver Veterinærinstituttet på sine hjemmesider etter Dagbladets artikkel. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer

I Dagbladet Magasinets artikkel «På sporet av en mikromorder» fulgte vi Veterinærinstituttet i jakten på finne årsaken til de mange syke og døde hundene i høst. I saken skriver vi at de nå vet hva som tok livet av hundene. Det er ikke riktig. Bakterien Providencia alcalifaciens er funnet i svært mange av tilfellene, men uten at det foreløpig gir nok grunn til å komme med en endelig konklusjon.

Artikkelen er nå korrigert. Dagbladet beklager å ha publisert opplysninger som ikke er korrekte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media