Dagbladet med ekstrautgave

Dagbladet er på gata med ekstrautgave i forbindelse med nyheten om Osama bin Ladens død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Verdensnyheten om Osama bin Ladens død gjorde at Dagbladet i dag valgte å gi ut ekstrautgave. Helt siden angrepet på New York i 2001 har en samlet demokratisk verden jaktet på mannen bak luftangrepet mot World Trade Center, hvor 3000 mennesker mistet livet. I natt kom meldingen store deler av verden har ventet på: Jakten på sjefterroristen var over.

- Det er svært viktig for Dagbladet å være best på de aller største nyhetssakene.  Dette er en slik sak. Dagbladet ønsker å vise at vi er på plass for leserne når dramatiske nyhetshendelser skjer, sier nyhetsredaktør Alexandra Beverfjord.

Mange sider Alexandra Beverfjord sier at Dagbladet i dag formiddag er på gata med ekstrautgave. 13 sider ferske og dramatiske nyheter om dramaet ble produsert i løpet av formiddagen, ved siden av massiv dekning på Dagbladet.no.

- Et samlet Dagblad-hus kastet seg rundt da nyheten kom. Alle deltok i arbeidet, og vi fikk sendt mange tusen rykende ferske Dagblad ut til våre lesere, sier Beverfjord.

Satser Ekstrautgaven vil bli solgt utover dagen i Oslo og omegn i dag. Dessverre tillater ikke logistikken ekstrautgaven å komme ut i resten av landet - men Dagbladet.no satser tungt på dekningen av saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer