Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet med ekstrautgave

Dagbladet er på gata med ekstrautgave i forbindelse med nyheten om Osama bin Ladens død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Verdensnyheten om Osama bin Ladens død gjorde at Dagbladet i dag valgte å gi ut ekstrautgave. Helt siden angrepet på New York i 2001 har en samlet demokratisk verden jaktet på mannen bak luftangrepet mot World Trade Center, hvor 3000 mennesker mistet livet. I natt kom meldingen store deler av verden har ventet på: Jakten på sjefterroristen var over.

- Det er svært viktig for Dagbladet å være best på de aller største nyhetssakene.  Dette er en slik sak. Dagbladet ønsker å vise at vi er på plass for leserne når dramatiske nyhetshendelser skjer, sier nyhetsredaktør Alexandra Beverfjord.

Mange sider Alexandra Beverfjord sier at Dagbladet i dag formiddag er på gata med ekstrautgave. 13 sider ferske og dramatiske nyheter om dramaet ble produsert i løpet av formiddagen, ved siden av massiv dekning på Dagbladet.no.

- Et samlet Dagblad-hus kastet seg rundt da nyheten kom. Alle deltok i arbeidet, og vi fikk sendt mange tusen rykende ferske Dagblad ut til våre lesere, sier Beverfjord.

Satser Ekstrautgaven vil bli solgt utover dagen i Oslo og omegn i dag. Dessverre tillater ikke logistikken ekstrautgaven å komme ut i resten av landet - men Dagbladet.no satser tungt på dekningen av saken.

- Dagbladet.no vil følge denne dramatiske verdensnyheten utover dagen. I tillegg planlegges nå en bred og innholdsrik papirutgave for i morgen. Her vil Dagbladet også kommentere hva som er følgene av drapet på Osama bin Laden, sier Alexandra Beverfjord.

EKSTRA: Faksimile av dagens ekstrautgave av Dagbladet.
EKSTRA: Faksimile av dagens ekstrautgave av Dagbladet. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media