Dagbladet med «ny» søndagsavis

I morgen lanserer Dagbladet ny søndagsavis. Med en ny seksjon for aktualitetsreportasje skal Dagbladet heve nyhetsprofilen på søndagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Søndag er en svært viktig avisdag for oss og for leserne. Vi har derfor utviklet en ny seksjon i avisa der leserne skal kunne fordype seg, få refleksjon og underholdning fra nyhetsbildet, sier utviklingsredaktør Lars Helle.

Den nye seksjonen er døpt «PS - Dagbladet på søndag» og skal gi rom for større nyhetsreportasjer, intervjuer og for Dagbladets prisbelønte fotojournalistikk.

- Søndagen blir en sentral nyhetsdag for Dagbladet. Vi skal gi dybde til nyhetsbildet og løfte opp de sakene som kommer til å prege uka som kommer, sier Helle.

Helgetilbud

I land som Storbritannia og Danmark er søndagen ukas viktigste avisdag med store publikasjoner. I Norge er det lørdagen som har denne posisjonen.

- Vår satsing på søndag innebærer ikke nedprioritering av det tilbudet Dagbladet har på lørdag, men en utfylling av vårt helgetilbud med fredagsbilag og Magasinet på lørdag, sier Helle.

Større avis

PS - Dagbladet på søndag blir en egen seksjon i avisa og kommer i tillegg til nyhetene, sporten, kulturen og bilstoffet som avisa har hver søndag. Hele søndagsavisa skal trykkes i farger.

- PS kommer i tillegg til en fyldig og bred søndagsavis, sier Helle.

Hver søndag presenteres et brennbart tema i avisa som leserne kan debattere på nettet. De beste innleggene kommer på trykk i søndagens avis.

Ukas tema: Kan Høyre levere både lavere skatt og økt velferd?

PSSST: Si din mening på nettet, og bli publisert i søndagsavisa.