Dagbladet nekter å høre

«Tormod Hermansen benekter på det sterkeste at Goldman Sachs har rådet Telenor til å utsette børsnoteringen. - Det er fullstendig ukjent for meg at vi har fått noe råd fra Goldman Sachs om å utsette børsnoteringen. Hvor Dagbladet har fått dette fra er en gåte, sier Hermansen til Dagbladet.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette kan jeg lese på slutten av en stort oppslått artikkel i Dagbladet torsdag. Til tross for at Dagbladet altså er klar over hva jeg sier og har gjengitt meg riktig, er det påstanden om det stikk motsatte som blir slått opp med store bokstaver og med henvisning på førstesiden.

Hvor høyt må en rope for at Dagbladet skal høre?

La meg gjenta en gang til: Det er ikke riktig at Goldman Sachs har gitt oss råd om å utsette børsnoteringen av Telenor til over nyttår. Goldman Sachs har bekreftet dette på nytt til meg i dag. Det er derfor heller ikke riktig at jeg på noe tidspunkt har sagt nei til en slik anbefaling.

Det er for meg ubegripelig at Dagbladet, til tross for min klare tilbakevisning, allikevel trykker en så feilaktig påstand. Her er det ikke jeg som nekter å høre, men Dagbladet. Jeg forventer at Dagbladet korrigerer fremstillingen på en tydelig måte.