Dagbladet øker mest

I løpet av det siste året har Dagbladet fått 96 390 flere daglige digitale lesere. Dagbladet er nettstedet i Norge som øker mest.

JUBEL: Dagbladet er det nettstedet i Norge som øker mest. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
JUBEL: Dagbladet er det nettstedet i Norge som øker mest. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag presenteres MBLs kvartalstall for Q1 2022. Tallene viser at Dagbladet nå har 1 341 000 daglige digitale lesere, noe som er en økning på 7,7 prosent sammenliknet med samme periode året før. Ingen andre medier kan vise til høyere leservekst digitalt dette året.

- Dette er fantastiske tall. Vi er svært glade for at vi på bare ett år har fått 96 390 flere daglige lesere. Vi lover å levere mer engasjerende journalistikk også framover, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

Hun roser redaksjonen for innsatsen.

- For oss starter og slutter alt med journalistikken. Dagbladet er heldige som har en ekstremt kompetent og framoverlente redaksjon. Nyheter er hjertet vårt, og vi jobber hardt med å være først ute med siste nytt på alle områder, enten det er innenfor politikk, sport eller underholdning, sier Beverfjord.

Sterk nyhetsvekst

Den største trafikkveksten kommer fra nyhetsjournalistikken. Nyhetsredaktør Frode Hansen forteller at avisa de siste åra har satset tungt på dette området.

- Vi er glade for at flere og flere velger Dagbladet som nyhetsleverandør. Vi satser knallhardt, og skal bli enda bedre, større og sterkere. Vi har oppbemannet kraftig det siste året, og satser tungt på breaking news og egne avsløringer. Vårt løfte til våre brukere er å være først med siste nytt. Opprustningen er en gave til våre lesere og seere, sier Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer