Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet: Stoltenberg og Bondevik best

Her er Dagbladets vurdering av statsministerkandidatenes innsats i TV2s «Tabloid» i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jens Stoltenberg, Ap

Solid uten å briljere. Lot seg ikke lokke til å tallfeste hva han og Ap må ha for å fortsette i regjering. Var raskt ute med skrytelista si og tung og utholdende i kritikken av Høyres skatteløfter. Drar fordeler av at de tre andre krangler seg imellom.

Kjell Magne Bondevik, Krf

Fortsatt den folkeflertallet helst vil ha som statsminister. Krf tilhører utgiftspartiene, men rutinerte Bondevik framsto som landsfaderlig ansvarlig og advarte Hagen og Petersen mot å love for mye. Selvsikker og trygg.

Jan Petersen, H

Forsøker å formidle interessante observasjoner han har gjort «der ute», men kommer raskt på defensiven. Ikke god til å parere angrep og får heller ikke inn rene treffere på de andre. Lider dessuten av at han får kritikk både av hovedmotstander Stoltenberg og ønskepartner Bondevik. Mange slike debatter er neppe heldig for oppslutningen.

Carl I. Hagen, Frp

Har ikke gjenfunnet sitt gamle jeg. Virker ensporet og ferdigprogrammert med sin stadige terping på at Norge går med 230 milliarder i overskudd - uansett hva han blir spurt om. Men det er nok gjennomtenkt. Hagen vet at kort taletid tilsier konsentrasjon om ett hovedpoeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media