Dagbladet vokser - både på Pluss og papir!

Det siste året har både papiropplaget og antallet abonnenter på Dagbladet Pluss økt markant. Og på papir er det ingen tvil: Dagbladet øker mest!

ØKER: Det er svært gode tall hos Dagbladet i disse dager. Foto: Shad Madian
ØKER: Det er svært gode tall hos Dagbladet i disse dager. Foto: Shad Madian Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har opplevd en formidabel vekst de siste åra. Forrige uke kom lesertallene, som var svært godt nytt for Dagbladet. Dagbladet er blant nyhetsmediene som har opplevd størst framgang i antall dagligere lesere. Tirsdag morgen kom opplagstallene, som også var svært godt nytt for Dagbladet:

Sammenliknet med 1. halvår 2021 øker Dagbladets papiropplag i 1. halvår 2022 fra 23.298 til 25.037 – en framgang på 7,5 prosent. Mens papiropplaget til både Aftenposten og VG ble redusert i perioden, gikk Dagbladet fram.

Også Dagbladet Pluss opplever god vekst. Antallet digitale abonnenter har vokst fra 76.218 til 78.743. Det er en vekst på drøye 2.500 abonnenter, eller 3,3 prosent.

Dermed er Dagbladet en av avisene med det største digitale opplaget i Norge, og med en større prosentvis vekst enn hovedkonkurrenten VG i løssalgsmarkedet det siste året.

- Strålende fornøyd

Sjefredaktør Alexandra Beverfjord er strålende fornøyd med de ferske og gledelige tallene fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL).

- Papiravismarkedet går overordnet ned. At Dagbladet likevel kan vise til opplagsvekst på papir dette året, er derfor ekstra gledelig. Og at vi er den avisa med størst opplagsøkning er fantastisk. Vi har en ekstremt dyktig redaksjon som hver dag står på for å gi papirleserne våre det beste vi har å by på av journalistikk. Og det ser vi resultatet av nå, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.