Dagbladet.no i ny drakt

Det skal bli lettere å bruke Dagbladet.no. Hva synes du?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Gi oss ris og ros i debatten!

  (Dagbladet.no): Dagbladet.no har vokst kraftig det siste året. Avisa har dobbelt så mange lesere som for et år siden, og er nå nesten like store som VG Nett.

  Nå har Dagbladet.no pusset opp.

  - For å gjøre det enklere og raskere for brukerne å lese oss, sier administrerende redaktør Rune Røsten til Dagbladet.no.

  Det nye designet bruker en større del av skjermen, dette fordi mange i dag har større og bedre skjermer. Det er også gjort plass til langt flere saker og tjenester på forsida enn tidligere.

  - Det er lagt opp nye systemer som gjør det lettere å skape variasjon og utnytte bildemulighetene. Dagens omlegging er første fase i en oppgradering av mesteparten av Dagbladet.no. Resten av nettavisa får nytt design utover høsten, sier Røsten.

  Han mener omleggingen vil gi Dagbladet.no et mer helhetlig uttrykk og skille avisa mer fra konkurrentene.

  Masse mer å lese


  Oppslaget er større enn før og redaksjonen har store variasjonsmuligheter i hvordan de ønsker å presentere den til enhver tid største og viktigste saken vi jobber med.

  Søket har fått god plass øverst til høyre på forsida. Her kan du søke i Dagbladet.nos artikler i tillegg til internett, telefonkatalogen, tv-programmet og bilder.

  Menyen til venstre er ryddet og skal gjøre det lettere for leserne å finne frem til blant annet alt om fotball, anmeldelser og spill for å nevne noe av at det stoffet du finner bak forsida.

  Videre nedover finner du masser av saker Dagbladet.nos journalister skriver hele døgnet gjennom, saker fra Dagbladet.nos Magasinet-redaksjon, mest leste-, printet- og tipsete saker. I bunnen ligger tv-programmet.

  De virkelig nyhetsinteresserte finner alle Dagbladet.nos artikler de to siste døgn til høyre på forsida.

  Høyresiden byr ellers på saker som har lengre levetid, anmeldelser, råd om hvordan du kan leve billig, kommentarer, ledere og meninger, Norges største vennetjeneste Blink, Norges største utelivsguide FREDAG, sterke meninger, nettradio, gratis nettspill og humortjensten Humor911.

  Norges største nettannonse


  Annonser er en stor og viktig del av enhver nettavis forside. Dagbladet.nos utviklere og salgsavdeling lanserer i dag Norges største nettannonse. Dette er en satsning som vil fortsette.

  - Vi satser på større og renere annonseformater som skal være bedre for annonsørene og brukerne, sier Røsten.

  Hva synes du?


  Det nye designet skal øke brukervennligheten, utnytte de muligheten bildemateriale gir og alt skal gå raskere enn tidligere.

  Dagbladet.no vil fremover gjøre justeringer på designet. Til det trenger vi din hjelp. Hva synes du om det nye designet? Når har du muligheten til å si din mening.

 • Gi oss ris og ros i debatten!
EGNE KREFTER: Det nye uttrykket på nettavisen er laget av Dagbladets.nos egne utviklere Tor Kristian Flage og Morten Mitchell Larød samt reportasjeleder Jon Reidar Hammerfjeld i samarbeid med resten av staben i Dagbladet.no (bildet).
BEDRE:</B> Dagbladet.nos Rune Røsten sier at det nye designet vil gjøre det lettere og raskere å lese Dagbladet.no.