Dagbladet.no med kveldsavis

Velkommen til «Dagbladet.no etter 6». Les hva redaktør Esten O. Sæther sier om omleggingen, og si din mening. Er det slik du ønsker det? Kom med dine innspill!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med denne nye åpningssiden prøver vi å lage et nettilbud tilpasset vanene de fleste av oss har når vi leser Dagbladet.no hjemmefra.

Mens vi først og fremst ønsker rask nyhetsoppdatering på dagtid, bruker vi nettet annerledes om kvelden og i helgene. Hjemme har vi ofte mer tid til å søke etter andre spennende nettsteder, hygge oss med sport og annen underholdning eller løse ulike praktiske oppgaver. Disse vanene forsøker vi med «Dagbladet.no etter 6» å tilpasse en nettavis som uansett er oppdatert hele døgnet.

På den nye åpningssiden finner du fire nye bokser midt i nyhetsstrømmen:

SØK OG FINN med lenkemuligheter til populære stoffområder

DRØMMESTEDET med saker som kanskje pirrer fantasien

PROBLEMLØSEREN med nyttige tips fra vår store forbrukerseksjon

ABSOLUTT MORO med stadig nye underholdningstilbud.

I tillegg utvider vi sportsdekningen med nye spillesider og et resultatsamarbeid med den raskt oppdaterte n3sport.

«Dagbladet.no etter 6» finner du som åpningsside i helgene samt alle hverdager etter kl. 18 og fram til kl. 06 neste morgen. Alt stoffet fra dagtid vil imidlertid være på plass i de ulike seksjonene døgnet rundt.

Gjennom denne kvelds -og helgesatsingen ønsker vi å bli din beste hjelper på nettet. Avisredaksjonene har ofte framstått fjerne og lukkete for leserne. Med internett har vi fått sjansen til å lage journalistikk sammen, og den muligheten skal vi utnytte:

Dagbladet.no har plass til tips, innspill og meninger på alle stoffområder. Du kan for eksempel starte med å gi oss tilbakemelding på denne nye satsingen. Hva kan vi gjøre for å gi deg en enda mer aktuell og meningsfull nettavis døgnet rundt? Si din mening!

Vennlig hilsen

Esten O. Sæther

Redaktør, Dagbladet.no

<B>DAGBLADET.NOS: </B> Redaktør, Esten O. Sæther, vil gjerne ha tilbakemelding fra deg!