Dagbladet.no øker mest

Dagbladet.no øker mest blant nettavisene i Norge. - Bredden i avisa er utslagsgivende, mener redaktøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I følge ferske tall fra Norsk Gallup er Dagbladet.no det nettstedet som vokser mest. I april fikk avisa 106 000 nye brukere, og nådde totalt rekordtallet 1,2 millioner.

- Det er variasjonen i stoffet vårt som tiltrekker seg stadig flere lesere, sier redaktør Esten O. Sæther. Hver eneste dag leser 324 000 mennesker Dagbladet.no.

- Vi er mest allsidig på nyheter, og nettopp det slår godt an blant leserne, sier han. Magasinet på nett, har i tillegg til gamle og gode tjenester som fotballspillet Mitt Drømmelag, vennetjenesten Blink, og utelivsguiden Manual, bidratt til at Dagbladet.no vokser raskere enn de andre nettavisene.

Snart starter fotball-VM, og da kommer tusenvis av nye nettlesere til Dagbladet.no:

- Du kan følge mesterskapet rett fra jobben. Tidsforskjellen betyr kamptider fra tidlig om morgenen til ettermiddagen. Slik blir nettet det beste stedet å følge all fotballmoroa.

Likevel er det ikke på underholdningsfronten at nettet øker raskest. Mye mer spennende er nettets betydning for kunnskapsformidlingen. Stadig flere går på skole eller studerer via nett, og Dagbladet.nos Litteratursider er med som ressurssider i EUs enorme satsing på nettbasert læring. Forrige måned lanserte Dagbladet.no også en egen kunnskapsseksjon.

- Med vår nye satsing på kunnskap skal vi bli enda mer interessante for leserne og fortsette å vokse, sier Sæther.