Daglig leder og spiller på Tromsøs basketlag forsvunnet

Ikke sett siden tirsdag forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Basketklubben Tromsø Storm har i dag sendt ut en melding om at deres spiller og daglig leder Morten Gjerde er sporløst forsvunnet.

– Ingen har sett eller hørt noe fra Morten siden tirsdag 6. november. Av hensyn til familie og klubben, går man først ut med dette nå, heter det i meldingen.

– Hans foreldre vil i ettermiddag melde Morten offisielt savnet. Familien, klubben og Politiet har allerede jobbet mye med denne forsvinningen, med står i dag helt uten noen spor etter Morten, heter det videre.

Av meldingen går det fram at han har vært mye plaget med sykdom de siste månedene, men man vet ikke om dette har noe med forsvinningen å gjøre.

– Klubben vil ikke spekulere noe mer i dette, og den viktigste oppgaven nå er finne Morten i god behold. Det hele er utrolig tragisk, og vi kan bare håpe på at ikke noe alvorlig har skjedd han, heter det.

Klubben oppfordrer alle som måtte ha noe informasjon i saken om å ta kontakt med Troms politidistrikt på telefon 77 69 85 00.

Klubblederens bil – en sølvgrå Subaru (88-mod. sedan), reg.nr. YA 36701, er også savnet.

– Nå håper vi at ikke noe galt har skjedd med Morten, og at han dukker opp i god behold, skriver klubben.

FORSVUNNET: Tromsø Storm har i dag sendt ut melding om at deres spiller og daglig leder Morten Gjerde er forsvunnet. - Nå håper vi at ikke noe galt har skjedd med Morten, og at han dukker opp i god behold, skriver klubben.