FLYTTET: Da Frode Reppe var ute med båten i dag, så han at dette naustet hadde flyttet seg fra der den røde sirkelen er og over bukta. Foto: Frode Reppe
FLYTTET: Da Frode Reppe var ute med båten i dag, så han at dette naustet hadde flyttet seg fra der den røde sirkelen er og over bukta. Foto: Frode ReppeVis mer

«Dagmar» flyttet naustet til den andre siden av bukta

Frode Reppe trodde ikke sine egne øyne da han fant naustet på Frøya i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidlig i dag var Frode Reppe ute med båt og samlet inn planker, som han trodde kom fra flytebrygga som han bygger.

- Etter hvert som jeg kom lengre bort, så fant jeg mer og mer planker, og til slutt så jeg naustet. Det har flyttet seg rundt 50 meter fra der det sto og over bukta, sier han til Dagbladet.

Nytt naust Han forteller at eieren av naustet er bortreist, og at han har vært i kontakt med ham.

- Det er helt fantastisk. Naustet er relativt nytt, og står høyere nå enn der det var. Jeg begriper ikke at det er mulig. Det står ikke på den mest vindutsatte plassen her heller, sier Reppe.

Strømkabel En teori han har er at det kan være den høye vannstanden og vinden som har ført naustet over bukta. Da Reppe i går kveld sto på brygga si hadde han vann opp til knærne.

-  Det er rart at den ikke sank om det ble ført med vannet. Den var tilkoblet strøm, og den tykke strømkabelen er ikke kuttet, sier han.

Har du møtt «Dagmar» eller hennes lillesøster? Send dine uværsbilder til 2400@db.no eller mms til 2400

Foto: Frode Reppe
Foto: Frode Reppe
Foto: Frode Reppe
Foto: Frode Reppe