«Daisy» trodde matmor var borte for godt

Eksploderer av glede over gjensynet i ukas søteste dyrevideo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Amanda ble ønsket velkommen hjem av ektemannen Adam etter seks måneders tjeneste i det amerikanske luftforsvaret i Afghanistan.

Men selv om Adam hadde plantet blomster i hagen og gjort alt i stand for en hyggelig hjemkomst, kunne ingenting måle seg med beaglen «Daisy»s fantastiske reaksjon da hun så igjen matmor etter et halvt år.

Daisy var kun en liten valp da Amanda dro av gårde, men utfra videoen øverst i denne saken er det ingen tvil om at hunden kjente igjen matmora hun må ha trodd var borte for alltid.

Slikket, hoppet og danset I den rørende videoen virker det først som «Daisy» ikke helt forstår at det virkelig kan være sant at Amanda er tilbake, før den lille hunden eksploderer i glede. Videoen ble først lagt ut på den amerikanske «Velkommen hjem»-bloggen.

Amanda blir slikket over hele ansiktet, mens «Daisy» klynker av glede og hopper og danser rundt.

- Jeg filmet dette i fjor høst da kona mi kom hjem etter et seks måneder langt oppdrag. Beaglen vår var kun en valp da hun dro, men var fullt utvokst da hun kom tilbake, skriver ektemannen Adam om videoen han tok.

«Pappa er hjemme» Vi har tidligere omtalt andre rørende møter mellom hjemvendte soldater og deres beste venner. I mars skrev vi om to år gamle «Chuck» som gikk bananas da han så igjen matfar Nick etter åtte måneder.

- Pappa er hjemme, sa soldatkona Katie til den lille familiens firbeinte venn, så eksploderer hunden i pur glede og lykke over å se matfar igjen.

Du kan se videoen nederst i denne saken.