«Daisy» trodde matmor var borte for godt

Eksploderer av glede over gjensynet i ukas søteste dyrevideo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amanda ble ønsket velkommen hjem av ektemannen Adam etter seks måneders tjeneste i det amerikanske luftforsvaret i Afghanistan.

Men selv om Adam hadde plantet blomster i hagen og gjort alt i stand for en hyggelig hjemkomst, kunne ingenting måle seg med beaglen «Daisy»s fantastiske reaksjon da hun så igjen matmor etter et halvt år.

Daisy var kun en liten valp da Amanda dro av gårde, men utfra videoen øverst i denne saken er det ingen tvil om at hunden kjente igjen matmora hun må ha trodd var borte for alltid.

Slikket, hoppet og danset I den rørende videoen virker det først som «Daisy» ikke helt forstår at det virkelig kan være sant at Amanda er tilbake, før den lille hunden eksploderer i glede. Videoen ble først lagt ut på den amerikanske «Velkommen hjem»-bloggen.

Amanda blir slikket over hele ansiktet, mens «Daisy» klynker av glede og hopper og danser rundt.

- Jeg filmet dette i fjor høst da kona mi kom hjem etter et seks måneder langt oppdrag. Beaglen vår var kun en valp da hun dro, men var fullt utvokst da hun kom tilbake, skriver ektemannen Adam om videoen han tok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer