Dalai Lama-foredrag utsolgt

- Dette hadde vi ikke forventet i det hele tatt.

POPULÆR: Billettene til Dalai Lamas foredrag i Oslo i mai er utsolgt. Foto SÆTHER/OLA Dagbladet
POPULÆR: Billettene til Dalai Lamas foredrag i Oslo i mai er utsolgt. Foto SÆTHER/OLA DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettene til Dalai Lamas foredrag i Oslo i mai er utsolgt. Samtidig har regjeringen fortsatt ikke bestemt seg for om de skal møte den åndelige lederen under hans omstridte besøk.

- Pågangen for å høre Dalai Lama har vært veldig stor. Dette hadde vi ikke forventet i det hele tatt, sier pressekontakt for foredragsarrangørene, Wenche Stene, til Vårt Land.

Tibetanernes åndelige leder skal holde to foredrag i regi av Karma Tashi Ling buddhistsamfunn, Buddhistforbundet og Den norske Tibet-komité. Det ene foredraget handler om medfølelse som livsholdning, mens det andre dreier seg om mindfulness.

Nærmere 900 billetter til foredraget i Oslo ble utsolgt på få timer, noe som har ført til at arrangørene har åpnet et ekstralokale med 900 plasser for direkteoverføring på storskjerm.

- Jeg tror Dalai Lama med sitt budskap om fred er en viktig inspirasjonskilde for mange mennesker, sier Stene til avisen.

Regjeringen har ikke bestemt seg for om de vil møte Dalai Lama fordi de frykter at det vil gjøre det vanskeligere å normalisere det betente forholdet til Kina.

Kina advarte i går norske myndigheter om å treffe Dalai Lama når han kommer til Norge.
(NTB)