Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dame (81) ranet med kniv og øks

BERGEN (Dagbladet): To maskerte menn trengte seg i går formiddag inn i eneboligen til en 81 år gammel kvinne i Bergen. Med øks og kniv truet de til seg husholdningspengene hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Damen ble angrepet bakfra og de la en hånd over ansiktet hennes. Den ene mannen ropte at det var et ran. Hun fikk beskjed om å fortelle hvor pengene var. Hun tilbød dem husholdningspengene og opplyste at hun ikke hadde andre penger, sier informasjonsleder Trygve Hillestad ved Bergen politidistrikt.

Den gamle damen ble ført rundt i huset mens de unge ransmennene søkte etter verdier.
Etter rundt halvannen time ble hun tatt med ned i husets kjeller, plassert på en stol og bundet fast med tau. Ranerne fortsatte å gjennomsøke huset.

Etter en stund klarte 81-åringen å få løsnet tauene. Hun snek seg forsiktig ut av huset og tok kontakt med naboer som varslet politiet.
- Da politiet kom til stedet var ranerne forsvunnet fra huset. Etterforskningen har fått topp prioritet ved Laksevåg lensmannskontor. Vi har gode spor å jobbe etter og håper på en rask oppklaring, sier Trygve Hillestad.

Damen ble ikke fysisk skadd. Etter den dramatiske opplevelsen ble hun tatt godt hånd om av sin ektemann og øvrige familie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media