Damene sto i kø for Condit

Den middelaldrende kongress-sjarmøren, Gary Condit, har hatt en rekke unge elskerinner. Han hadde til og med en egen telefonlinje for damebekjentskapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hvor er Chandra Levy?

Og alle elskerinnene fikk klar beskjed om at de seksuelle eskapadene ikke måtte bli offentlig kjent.

Siste nytt i i avkledningen av Condit kommer fra en prest i politikerens hjemby Modesto. Otis Thomas 18-årige datter hadde et forhold til Condit for sju år siden.

Presten forteller Washington Post at da datteren betrodde seg til sin far, rådet han henne til å komme seg ut av forholdet. Det gjorde datteren, men avslutning skal ha vært stygg.

Condit advarte jenta kraftig mot å fortelle noen om forholdet, og da hun leste om Chandra Levys forsvinning ble hun redd. Thomas har fortalt alt til FBI, men datteren nekter å snakke med noen om saken.

Det var Thomas som advarte foreldrene til Chandra om Condit. Mora, Susan Levy, pratet med Thomas da han klippet roser hos Levy-familien. Hun fortalte at datteren var blitt god venn med Condit og at hun bekymret seg. Thomas fortalte da om datterens forhold, og Susan Levy skal sporenstreks ha ringt datteren i Washington. Chandra ba moren passe sine egne saker.

En 31 år gammel tidligere rådgiver i kongressen har også fortalt at Condit la an på henne. Hun fikk nummeret til elskerinnelinja som var en telefonsvarer eller "babe beeper" som enkelte nå kaller telefonlinja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer