Damesko-tjuv slo til mot Anette igjen

Lot sølvtøyet ligge. Tok fem par sko med tupp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tjuven tar seg inn i private hus, men lar alle verdigjenstander stå. Inntrengeren bryr seg bare om damesko!

- Vi er rimelig fortvilet. Vi regner med at det er noe litt sykt siden det ikke er noe annet som er fjernet.

Det er ubehagelig å vite at noen har vært inne i huset ditt og åpnet skap. Det er ekkelt at folk har vært inne på soverommet og snoket i skapene, sier Anette Østensen i Haugesund til Haugesunds Avis.

Nå savner hun fem par damesko, alle med høye hæler. Datterens ballkjole og noen topper er også borte. Tjuven har vært på ferde nyttårsaften, mens familien var borte på nyttårsfeiring.

Det er tredje gang Anette Østensen utsettes for damesko-tjuven, hun har mistet 16 par sko. I fjor vår ble en mann dømt for tredje gang for å ha stjålet sko og andre effekter fra til sammen 19 kvinner på Haugalandet, skriver lokalavisa.

Politiet etterforsker

Etterforskningsleder Harald Berge ved Haugesund politikontor sier at de er obs på at en innbruddstjuv med spesielle interesser er på ferde igjen.

- Vi har diskutert saken og vil se hva vi skal gjøre. Saken er spesiell og selvsagt veldig ubehagelig for dem som rammes. Vi har hatt noen tilfeller av dette før, og gjør oss jo noen tanker om hvem som står bak, sier Berge til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer