Dametrøbbel for Playboy-redaktør

Cindy Crawford og Katharina Witt stiller opp i både norske og amerikanske Playboy. Problemet er at den amerikanske utgaven er på gata to uker før. Derfor skal sjefredaktør Wenche Steen reise rundt og kjøpe opp samtlige eksemplarer av sin internasjonale konkurrent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Neste tirsdag setter jeg meg i bilen og kjører rundt for å kjøpe opp amerikanske Playboy, sier Wenche Steen til Dagbladet.

Kjøper opp

Hun regner med å kjøpe om lag 1000 blader, for å forhindre at hennes eget Playboy blir utkonkurrert av den amerikanske utgaven.
Markedsføringsstuntet til Wenche Steen koster penger. Kjøper hun opp de tusen eksemplarene hun bedyrer hun skal, vil det koste det den nette sum av 64000 norske kroner.

Full forvirring

- Det blir full forvirring dersom vårt blad kommer på gata to uker etter at de samme bildene har stått på trykk i den internasjonale utgaven, sier Wenche Steen på telefon fra Kroatia.

Til uka er det supermodellen Cindy Crawford som viser fram kroppen sin i Playboy, først i den internasjonale utgaven, for deretter å dukke opp i bladet hvor Wenche Steen er sjefredaktør.

- Jeg regner med å måtte gjøre det samme når det er Katharina Witts tur til å la seg avbilde i både den norske og den amerikanske utgaven, sier Wenche Steen.