Damian (18) gir stefaren en stor overraskelse. Reaksjonen er rørende

- Du har gjort meg til mannen jeg er i dag. 

RØRENDE: På Damians stefar, Robert Mitten, sin 40-årsdag, fikk han en gave han neppe kommer til å glemme. Video: Newsflare Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg elsker deg, kompis.

Den amerikanske familien fra Florida samlet seg rundt bordet på Robert Mitten sin 40- års dag, 2. september. Der fikk han en gave han neppe kommer til å glemme.

Stesønnen Damian (18) overrasket han nemlig med noe spesielt: Adopsjonspapirer.

Han begynner med å fortelle stefaren sin hvor mye han har betydd for ham.

«Pappa, du har vært der siden jeg var en baby. Du har lært meg å sykle, og du har fått meg gjennom tøffe tider. Du har vist meg hva som er rett og galt. Du har lært meg hvordan være den mannen jeg er i dag. Du har tatt vare på meg med åpne armer og aldri forlatt meg. Jeg er din største fan og jeg kommer alltid til å støtte deg. Du er mannen jeg kaller for pappa, og det er jeg stolt over.»

I videoen kan man se hvor mye adopsjonspapirene betyr for stefaren. Kona, moren til Damian, skrev senere på Facebook: - Adopsjonspapirene er signert, betalt og klare. Damian spurte Rob om å offisielt bli faren hans.

- Vi har ventet lenge

Ifølge nyhetsbyrået AP har hun også fortalt om hvordan Robert har tatt hånd om sønnen hennes Damian siden han var to år gammel.

- Hans biologiske far forsvant fra bildet da han var liten, og Robert har siden det tatt hånd om ham som om han var hans egen. Damian har alltid villet at Robert skulle være faren hans, for det er alt han har hatt gjennom oppveksten sin.

De ville vente til Damian ble myndig, noe han ble da han fylte atten år i august.

- Vi har ventet lenge, men endelig klarte vi å få det til. Det betyr alt for oss.

Under videoen som moren Jessica har publisert på Facebook-profilen sin, har Robert skrevet:

- Ok, det har endelig stoppet å renne fra øynene. Dette er den mest dyrebare bursdagsgaven jeg noensinne kommer til å få. Du betyr mer for meg enn livet selv. Ok, det renner igjen... Jeg elsker deg, kompis.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer