Dandos drapsmann kan gå fri

Den 26. april i fjor ble BBC-reporteren Jill Dando (37) skutt i hodet på nært hold. Nå innrømmer britisk politi at de kanskje aldri vil finne drapsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jill Dando var en av BCCs mest populære krimreportere. I fjor ble hun selv offer for en kriminell handling. En ukjent person skjøt henne i hodet på nært hold utenfor Dandos hjem i Fulham i Vest-London den 26. april i fjor. Drapsvåpenet var et halvautomatisk 9mm håndvåpen.

Politiet har gjennomført en massiv etterforskning, men har ikke klart å finne fram til verken motiver eller mistenkte, skriver BBC.

Etterforskerne har imidlertid avslørt at mannspersoner ved tre forskjellige anledninger forsøkte å få Dandos regninger overført på seg selv.

Kort tid før drapet ga en mann seg ut for å være Dandos bror i et forsøk på å få strømregningen hennes overført til sitt eget navn. Ved en annen anledning skal en mann ha forsøkt å få Dandos gamle telefonnummer og adresse og bedt om at hennes telefonlinje skulle overføres til hans navn.

Politiet tror nå det er en sammenheng mellom de tre hendelsene. En av teoriene er at en av Dandos beundrere kan ha utført drapet. En annen teori er at drapsmannen kan ha vært en leiemorder

TV-stjerne drept Jill Dando ble skutt i går
TV-stjerne drept Jill Dando ble skutt i går Vis mer
POPULÆR: Jill Dando presenterte «Crimewatch UK» på BBC.