Daniel (17) ble fratatt skytespill - skjøt foreldrene

Var avhengig av «Halo 3».

SKYTESPILL: I «Halo»-serien prøver du å hindre Covenant, en militær allianse av invaderende fremmede raser, i å ta over jorda. Skjermdump: HALO3.COM
SKYTESPILL: I «Halo»-serien prøver du å hindre Covenant, en militær allianse av invaderende fremmede raser, i å ta over jorda. Skjermdump: HALO3.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Daniel Petric (17) ble fratatt det populære skytespillet «Halo 3» av foreldrene. Derfor skjøt han dem begge, har retten i Elyria i Ohio kommet til. Nå risikerer gutten å måtte tilbringe resten av livet i fengsel, melder BBC News.

Moren døde under skytingen, mens faren overlevde, selv om han ble truffet i hodet.

- SinnssykPetrics forsvarere kjørte under rettssaken hardt på at gutten var strafferettslig utilregnelig da han i oktober 2007 brukte farens nøkkel til å åpne boksen der det beslaglagte spillet lå - sammen med en pistol. Aktoratet, derimot, var av oppfatningen at 17-åringen i flere uker planla å drepe foreldrene av sinne over å bli fratatt det kjære spillet, der man skyter invaderende romvesener.

Faren Mark Petric, som er pastor i en frikirkemenighet, fortalte i vitneboksen at sønnen kom inn i rommet og ba foreldrene lukke øynene, fordi han hadde «en overraskelse» til dem. I stedet for å få en hyggelig overraskelse ble han altså skutt av Daniel, som ifølge aktor prøvde å få det til å se ut som selvmord ved å legge pistolen i hånda på faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer