Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Daniel (37) mistet kjæresten og barna i brann

Slapp selv unna. Hørte familiens smerteskrik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Da Daniel Fox (37) og familien skulle unnslippe en brann som hadde oppstått i huset deres i Indiapolis i USA gikk det fryktelig galt.

Da han sprang inn på badet i første etasje for å finne en utgang smalt døra igjen bak ham. Døra, som ikke hadde håndtak, var umulig å få opp.

Mens barna hamret på døra og ropte etter faren, måtte 37-åringen redde seg selv ved å knuse et vindu og hoppe ut, melder nyhetsbyrået Associated Press (AP).

En venn av familien, David Wethington, forteller at Daniel Fox blødende prøvde å komme seg inn i det brennende hjemmet, men ble møtt av tett røyk og flammer.

Fox er nedbrutt etter at han ikke klarte å redde kjæresten og barna sine, forteller familievennen til AP.

Kjæresten, Cheryl Strong (32), og hans 16 år gamle sønn, Michael Fox, døde på stedet, mens hans åtte år gamle datter, Kelsey Fox, ble erklært død på sykehuset.

Brannårsaken er fremdeles uklar, men politiet mistenker at brannen kan ha oppstått i det elektriske systemet.

Ifølge Wethington bodde barna hos moren, men pleide å besøke faren og kjæresten hans i helgene. Paret flyttet inn i huset for rundt seks måneder siden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!