Daniel Henriksbø (27) og Mats Bjarg (25) er bekreftet savnet

De to ble feid på sjøen utenfor Egersund i går formiddag under filminnspilling.

ULENDT TERRENG: Letemannskapene startet i dag tidlig søket etter de to savnede mennene som i går ble feid på havet utenfor Egersund. Mannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er utstyrt med klatreutstyr og hjelper, og opererer i svært ulendt terreng. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
ULENDT TERRENG: Letemannskapene startet i dag tidlig søket etter de to savnede mennene som i går ble feid på havet utenfor Egersund. Mannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er utstyrt med klatreutstyr og hjelper, og opererer i svært ulendt terreng. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EGERSUND (Dagbladet): Det er Daniel Henriksbø, 27 år fra Kvinesdal og Mats Bjarg 25 år, fra Oslo, som er savnet etter å ha blitt feid på sjøen i går utenfor Egersund.

Politiet i Rogaland har nå gått ut med navnene på de to.

Startet søk Ved nitiden i dag morges startet igjen søket etter Henriksbø og Bjarg. 

Men politiet opplyser at de søker etter antatt omkomne.

Letingen har også støtt på problemer: Redningsselskapet båt har fått problemer med propellen, og kan på nåværende tidspunkt ikke seile. Dykkere forsøker nå å fjerne tau som har satt seg fast.

- Sea King-helikopteret er nå på bakken med vedlikehold og kan ikke fly. Men vi har nå bedt om å få hjelp fra politihelikopter fra Oslo, opplyser innsatsleder Leif Seglem, ved Eigersund politistasjon.

Farlig område Søkerforholdene er i dag langt bedre enn hva de har var i går kveld. Da måtte søket avsluttes i 18.30 på grunn av dårlige værforhold.

Det ble da ble det rapportert om 20 meter høye bølger og full storm. I dag er det oppholdsvær og god sikt, sjøen har lagt seg, men det er likevel et farlig område for søkemannskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer