Danielsen forsvarer Atle Hamre

Etter å ha forsvart sin egen bror mot partileder Carl I. Hagen, skal advokat Per Danielsen prøve å skaffe bedrageridømte Atle Hamre travkusk-lisensen tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danielsen skal prosedere for kusken i apellkomiteen i Det Norske Travselskap (DNT) på lørdag, skriver Bergens Tidende. Målet er å skaffe gutten med gullhjelmen lisensen som travkusk tilbake, etter at DNT utestengte ham fra all travsport da han ble dømt for utpressing av skipsreder Thor Christensen.

Selskapet vedtok før jul å utestenge Hamre fra all travsport i 10 år. Begrunnelsen var at den domfelte kusken har satt travsporten i vanry. Hamre ble dømt til fem års fengsel i utpressingssaken.

Danielsen vil gjerne ha med seg sin klient i apellkomiteen, men det kan føre til problemer. DNT har nemlig kontor på Vjerke travbane i Oslo, og ifølge utestengingsvedtaket har ikke Hamre lov til å vise seg verken på eller ved en travbane. Advokaten har derfor søkt om dispensasjon fra utestengingen slik at Hamre selv kan møte i apellkomiteen når saken hans behandles, skriver Bergens Tidende.