Danielsen utfordrer Hagen

På et hemmelig møte i Oslo i går kveld bestemte Dag Danielsen og 30 sympatisører hvordan de skal ta opp kampen med Carl I. Hagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter det Dagsavisen erfarer vil Dag Danielsen innkalle til en pressekonferanse i dag, der han kommer til å presentere en alternativ liste med ham selv som toppkandidat. Målet er å kjempe for en fortsatt plass på Stortinget etter at han ble presset ut av Fremskrittspartiet av partileder Carl I. Hagen.

Planen ble meislet ut på et hemmelig møte på Oslos østkant i går kveld.

- På møtet er det kommet oppfordringer om å stille uavhengig liste. Det har vært nyttig å være her og snakke med mine støttespillere. Jeg kommer til å bestemme meg raskt for hva jeg skal gjøre, sa Danielsen til Dagsavisen etter møtet i går. Men Danielsen skal allerede ha bestemt seg for å stille på egen liste.

Samfunnspartiet

Tirsdag tilbød lederen i promillepartiet Samfunnspartiet utbryterne i Frp å ta over hele partiet, og samtidig skifte navn til Fremskrittsdemokratene. Dette tilbudet ble imidlertid ikke tatt i mot av utbryterne.

Nærmere 40 medlemmer av Oslo Frp har meldt seg ut av partiet etter at bråket startet i høst.

Skal Danielsen rekke å bli med i valget, må han forte seg. Han og sympatisørene trenger nemlig 5000 underskrifter før påmeldingsfristen 31. mars.

<B>UTFORDRER:</B> I dag vil Dag Danielsen trolig kunngjøre at han stiller til valg på en alternativ liste.