Sexdokker

Danmark åpner sitt første sexdokkebordell

«Stedet hvor damene ikke sier nei».

SEXDOKKE: Utenfor Aarhus i Danmark åpnet landets første sexdokkebordell onsdag. Foto: Christine Vestergaard / TV 2 Østjylland
SEXDOKKE: Utenfor Aarhus i Danmark åpnet landets første sexdokkebordell onsdag. Foto: Christine Vestergaard / TV 2 Østjylland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I Aarhus-forstanden Viby i Danmark kan du nå betale for å ha sex med en plastdokke.

Onsdag åpnet landets første sexdokkebordell dørene, og på nettsidene presenterer de kontroversielle innsalg som: der «drømmer blir virkelighet» og at det er «stedet hvor damene ikke sier nei», skriver danske TV 2 Østjylland.

Eieren av bordellet ønsker ikke å stå fram med fullt navn overfor TV-kanalen, men går under sitt mellomnavn Odin. Han sier at bordellet er et alternativ til menneskelige prostituerte.

- Det finnes mange prostituerte som blir tvunget inn i sexbransjen, og de nyter ikke arbeidet sitt. De gir kunden en kald opplevelse, og her tilbyr vi et alternativ med mulighet for å få tilfredsstilt sine lyster, sier Odin.

- Positivt til samfunnet

Da det ble åpnet et sexdokkebordell i Barcelona i fjor, skapte det store overskrifter over hele verden. Huffington Post kalte bordellet en «Westworld»-verden (HBO-serien der dukker spiller levende mennesker). Ifølge TV 2 Østjylland finnes det også slike bordeller i Tyskland.

På spørsmål om bordellet er laget for å omgå sexkjøploven, svarer bordelleieren følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer