Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Danmark ler av dette bildet - ser du hvorfor?

Sykkelstativ vendt feil vei har blitt en slager på nettet.

 - IKKE EN BOMMERT:  Ifølge Københavns teknikk- og miljøforvaltning ble dette sykkelstativet vendt feil som følge av bilen som står ved siden av stativet. Foto: Imgur
- IKKE EN BOMMERT: Ifølge Københavns teknikk- og miljøforvaltning ble dette sykkelstativet vendt feil som følge av bilen som står ved siden av stativet. Foto: Imgur Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På mange måter har København, med sine 350 kilometer med sykkelveier, en sykkelens by.

Likevel gikk det galt da kommuneansatte i byen skulle sette opp et sykkelstativ ved Christianshavn tidligere i år, skriver den danske nettavisen Dagens.dk.

De viser til et bilde av et stativ som er snudd mot sjøen, og ikke mot de ventende syklistene i den danske hovedstaden.

Stativet har også en bil parkert ved siden av seg, som ifølge Københavns teknikk- og miljøforvaltning skal være årsaken til det noe underlige synet.

- Våre medarbeidere bestemte seg for å sette opp stativet, til tross for bilen som stod i veien. Dette for å få opp stolpene. Dette er den mest tidkrevende delen av arbeidet, og når vi har fått vekk bilen kommer vi til å vende stativet rett vei, skriver teknikk- og miljøforvaltingen til Dagens.dk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!