Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dannelse av ny regjering utsatt i Ukraina

Velges torsdag, ifølge den midlertidige presidenten Oleksander Turtsjynov.

MØTTES I GÅR: EUs Catherine Ashtoni møte med Ukrainas midlertidige presiden, Oleksaner Turtsjynov i går. Foto: REUTERS Ukrainian Parliament Press-Service/Anastasiya Sirotkina/Pool.
MØTTES I GÅR: EUs Catherine Ashtoni møte med Ukrainas midlertidige presiden, Oleksaner Turtsjynov i går. Foto: REUTERS Ukrainian Parliament Press-Service/Anastasiya Sirotkina/Pool. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kiev (NTB-Reuters): - Torsdag må en regjering med nasjonal overbevisning velges, sa Turtsjynov, som både er president i nasjonalforsamlingen og landets fungerende president.

Han fortalte samtidig at han skal møte landets sikkerhetstjenester for å drøfte det han kaller «farlige tegn til separatisme» i noen deler av landet.

Turtsjynov kom ikke med noen detaljer da han orienterte medlemmene av nasjonalforsamlingen. Både i nasjonalforsamlingen og utenfor er det bekymring for splittelsestendenser. (NTB)


Hele Norges coronakart