Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dansk Fokus

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Fokus Bank viste seg å være meget ettertraktet når fusjonen med Kreditkassen og Postbanken sprakk. Når det nå ser ut til at Den Danske Bank går av med seieren og overtar Fokus, vil det samtidig være en seier for norske bankkunder. Det ville også vært tilfelle hvis svenske Handelsbanken hadde overtatt Fokus.
  • Når en nordisk storbank kommer inn på det norske markedet med slik tyngde, blir konkurransen styrket. Det vil de norske bankene bare ha godt av, men mest vil det glede kundene. Norske banker har stort sett levd en beskyttet tilværelse. Det vil det nå bli slutt på. I tillegg skal Trondheim fortsatt være senter for den norske virksomheten og bli tilført den stimulans som ligger i å være en del av et stort bankkonsern. Det vil være positivt for hele vårt finansmiljø. Forutsatt at Den Danske Bank får kjøpe tilstrekkelig mange aksjer, går vi dermed ut fra at norske myndigheter ikke legger hindringer i veien for en overtakelse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media