Dansk kvinne knivranet for 40 000 kroner

Nå får gjerningsmennene 20 000 kroner i erstatning etter å ha truet henne til å trekke anmeldelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Jyllands-Posten har en serie med artikler om dagen der de setter søkelys på problemer i ghettoer i Danmark. I en leder forrige uke skrev avisa følgende:

«Så længe politi, brandvæsen og ambulanceførere ikke kan bevæge sig ind i ghettoerne uden at blive overfaldet, er der ikke grundlag for respekt, og det er der heller ikke, så længe flertallet af beboerne accepterer hærgende bander af bøller, som bevidst arbejder for at opretholde en ghettos image som brutalt, lovløst område.»I dag skriver avisa, som er blant Europas fremste terrormål på grunn av trykkingen av Muhammed-karikaturene i 2005, at politiet advarer mot at dansk lov er satt til side en rekke steder.

Ransmenn får erstatning Politiet bruker et eksempel fra Gellerup i Århus for å vise hvor langt utviklingen har kommet. En kvinne ble angrepet av en gruppe unge innvandrere med kniv og ranet for 40 000 kroner.

Kvinnen anmeldte forholdet til politiet, dermed sto de unge mennene i fare for lange fengselsstraffer. Men etter press fra familiemedlemmer av gjerningsmennene, trakk kvinnen anmeldelsen mot at hun fikk pengene igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer