Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dansk landsby i sjokk: Far og to barn funnet døde

En mann og hans to barn på seks og åtte år er funnet døde i et hus på Fyn i Danmark. Politiet tror faren har drept barna og deretter seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre døde ble funnet i farens hjem i den lille byen Kirkeby sør i Fyn. Det var barnas mor som tirsdag varslet politiet da hun ikke fikk kontakt med barna sine.

Politiet rykket ut til den 47 år gamle mannens bolig der de fant ham og de to barna, en seks år gammel jente og en gutt på åtte år, døde, opplyser politiet onsdag.

Motivet er trolig en familiekonflikt, opplyser politiet i en pressemelding.

Ifølge TV 2 Fyn er politiet foreløpig sparsomme med å gi ut informasjonen om dødsfallene. De ønsker heller ikke å si noe om hva dødsårsaken er.

Trente sønnens fotballag

Ifølge den danske avisa BT er innbyggerne i Kirkeby i sjokk etter hendelsen. Faren var blant annet trener for sønnens fotballag, og beskrives som en mann som var aktiv i lokalsamfunnet.

- Han var utrolig godt likt av både barn og voksne. Han var et varmt menneske, og så glad i barna. Det er så forferdelig, han kunne jo aldri gjøre noe som helst vondt mot barna, sier formann i idrettslaget Fyn IF, Jørn Hansen, til fyens.dk.

Idrettslaget skriver på sine hjemmesider at deres tanker og medfølelse går til de pårørende.

En nabo, som ikke ønsker å stå fram med navn, beskriver 47-åringen som en helt normal mann.

- Det var ikke noe mistenkelig med ham i det hele tatt. Han har ofte hatt barna på besøk. Dette er et sjokk for oss alle, sier naboen til BT.

En annen nabo sier at det aldri har virket som om familien hadde problemer.

- Utad virket det ikke som de hadde noen problemer. Han var glad og tilfreds. Da jeg møtte ham og de to barna like før påske, virket alt bra, sier naboen.

Storesøster lever

Issø skole i Kirkeby flaget onsdag på halv stang, etter at de to barna som var elever ved skolen døde.

Politiet har onsdag gjennomført flere tekniske undersøkelser og avhør i forbindelse med saken. De opplyser også at de drepte hadde en 15 år gammel halvsøster som fremdeles lever.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!