Dansk landsby i sjokk: Far og to barn funnet døde

En mann og hans to barn på seks og åtte år er funnet døde i et hus på Fyn i Danmark. Politiet tror faren har drept barna og deretter seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De tre døde ble funnet i farens hjem i den lille byen Kirkeby sør i Fyn. Det var barnas mor som tirsdag varslet politiet da hun ikke fikk kontakt med barna sine.

Politiet rykket ut til den 47 år gamle mannens bolig der de fant ham og de to barna, en seks år gammel jente og en gutt på åtte år, døde, opplyser politiet onsdag.

Motivet er trolig en familiekonflikt, opplyser politiet i en pressemelding.

Ifølge TV 2 Fyn er politiet foreløpig sparsomme med å gi ut informasjonen om dødsfallene. De ønsker heller ikke å si noe om hva dødsårsaken er.

Trente sønnens fotballag

Ifølge den danske avisa BT er innbyggerne i Kirkeby i sjokk etter hendelsen. Faren var blant annet trener for sønnens fotballag, og beskrives som en mann som var aktiv i lokalsamfunnet.

- Han var utrolig godt likt av både barn og voksne. Han var et varmt menneske, og så glad i barna. Det er så forferdelig, han kunne jo aldri gjøre noe som helst vondt mot barna, sier formann i idrettslaget Fyn IF, Jørn Hansen, til fyens.dk.

Idrettslaget skriver på sine hjemmesider at deres tanker og medfølelse går til de pårørende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer